Expeditieleider Voiceworks

Waarom ondersteunt Voiceworks Expeditie ICT?
Rob Fechter: “Voiceworks doet dat omdat wij Expeditie ICT een belangrijk platform vinden. Het is een objectieve club, dus een mooie plek voor veel kennisoverdracht. Voiceworks heeft een Wholesale Model en daarmee geen direct klantcontact. Bij Expeditie ICT zijn veel deelnemers aanwezig die direct contact hebben met eindgebruikers, waaronder ook onze partners. Voor ons tegelijkertijd een mooie gelegenheid om dingen samen te doen met onze partners. Zo willen we een aantal keer per jaar een event doen in lijn met het onderwerp van die dag. Verder is het ook interessant om te beluisteren hoe anderen, dus geen partners van ons, de markt zien.”

Expeditie ICT heeft als doel resellers succesvoller te maken. Waarom spreekt dit jullie aan?
“Omdat we daar een gemeenschappelijk doel hebben.”

Een belangrijk onderdeel van Expeditie ICT is dat resellers elkaar ontmoeten om te klankborden. Waarom is dat belangrijk?
“Dit platform is er voor om van elkaar te leren, om elkaar te helpen en om elkaar beter te maken. Daar steken wij als bedrijf iets van op, maar juist resellers zullen door middel van dat klanborden gaan groeien.”

Expeditie ICT deelt informatie uit de eindmarkt op de bijeenkomsten. Wat hoop jij dat resellers hier van opsteken?
“Trends. Je ziet dat de markt heel hard aan het veranderen is. Eigenlijk harder dan ooit. Juist de trends en de bewegingen die de eindgebruikersmarkt maakt, zijn superbelangrijk. Onze partners worden op deze manier geattendeerd op die veranderingen.”

Waarom moeten resellers zich bij dit platform aansluiten?
“Voor kennis, om samen te groeien en de factor fun, niet te vergeten. Expeditie ICT is ook dingen samen doen en uit dat doen, leer je elkaar op een andere manier kennen, waardoor je de informatie die je tot je krijgt op een andere manier kan zien en interpreteren.”